carti de vizita
Home Despre noi Portofoliu Finisari carti de vizita Preturi Informatii utile Cartoane speciale carti de vizita Promotii Contact

Informatii utile

Machetarea cartilor de vizita:
Pentru realizarea unei machete va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte:
 • macheta trebuie facuta in spatiul de culoare CMYK, pentru fisierele RGB sau care contin culori Pantone nu garantam un rezultat foarte bun.
 • logo-urile si textul sa fie pe cat posibil vectoriale
 • rezolutia recomandata pentru imagini este de 300 dpi
 • machetele trebuie sa aiba bleed de 3 mm pe contur si informatia text sa nu fie pozitionata la mai putin de 5 mm de formatul finit
 • imaginile sau fundalurile pozitionate la finit se prelungesc in zona de bleed
machetare carti vizita

Fisiere acceptate:
 • cdr, eps, ai, indd, pdf, tiff
 • daca aveti macheta gata de print fonturile din document trebuie convertite la curbe (in fisierele cdr) sau la outlines (in illustrator sau indesign)
 • pentru fisierele Illustrator links trebuie embedate in document, pentru Indesign trebuie furnizat package cu toate links si / sau fonturi.
 • daca trimiteti eps convertiti fonturile inainte de a genera eps.
 • fisierele pdf trebuie sa fie high quality print, sa aiba fonturile embed si sa aiba bleed de 3 mm definit la generarea acestora.
Alte observatii:
 • daca aveti o macheta si doriti introducerea datelor de contact pentru mai multe persoane putem face noi acest lucru automat; in acest caz trebuie sa ne furnizati fonturile utilizate in document si datele de contact care trebuie introduse (intr-un tabel excel, cu rubrici distincte fiecarui camp de date)
 
Comenzi rapide carti de vizita

Comenzi rapide carti de vizita

Daca v-am convins prin calitatea realizare carti de vizita dar si prin oferierea altor servicii adiacente, va invitam sa efectuati comenzi rapide, folosind metodele puse la dispozitie de echipa noastra. Va invitam sa aflati acum cum puteti comanda in cel mai scurt timp.

detalii comenzi rapide carti de vizita
 
Comenzi in toata tara

Comenzi in toata tara

Pentru a satisface cerintele clientilor nostri din intreaga tara,va oferim posibilitatea de a plasa comenzi in toata tara. Va invitam sa accesati rubrica de "Comenzi", pentru a afla mai multe detalii despre cum puteti plasa comenzi din orasul dumneavoastra.

detalii comenzi in toata tara
 
Comenzi online carti de vizita

Comenzi online carti de vizita

Echipa noastra vine in intampinarea clientilor, punandu-va la dispozitie si varianta plasarii de comenzi online. Va invitam sa aflati mai multe despre posibilitatea plasarii unei comenzi online dar si alte detalii legate de termenele de livrare.

detalii comenzi online carti de vizita
 
Tiraje variate

Tiraje variate

Tehnologia pe care o folosim ne ofera posibilitatea de a executa tiraje variate – de la cele mici la cele cu un volum foarte mare, in cel mai scurt timp si la o calitate similara tiparului offset conventional. Va invitam sa aflati mai multe detalii.

detalii tiraje variate
 
finisari carti de vizita
tipar policromie carti de vizita
 
colturi rotunjite carti de vizita
 
folio argintiu carti de vizita
 
folio auriu carti de vizita
 
lac uv glitter carti de vizita
 
lac uv selectiv carti de vizita
 
emboss carti de vizita
 
stantare carti de vizita
 
machetare grafica carti de vizita
 
Domenii carti de vizita
Avocat, Asigurari, Arhitect, Constructii, Coafor, Cosmetica, Militari, Medici, Manichiura, Masaj, Pentru copii, Stomatologie, Taxi, Transport, IT, Soferi, Secretara, Contabila, Ingineri, Vedete, Babysitter, CEO, Presedinte, Director, Director de vanzari, Marketing,

 
Carti de vizita in orasul tau
Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina, Alexandria, Giurgiu, Calarasi, Slobozia, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani, Suceava, Baia Mare, Bistrita, Zalau, Cluj Napoca, Alba Iulia, Deva, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Sibiu, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Buzau, Focsani, Brasov, Miercurea Ciuc, Bacau, Piatra Neamt, Targu Mures,

Toate drepturile rezervate CARTIDEVIZITA.EU